cHiLL!

22.10.11

-SeM BreaK 5-

assalamualaikum

okay..first of all, damn sleepy!hari ni kena bangun awal sebab kena pegi RP teman besan mak shopping, so macam biasa lah aku pun kena lah jadi driver. Dah lama gila dah tak updated blog, seriously mood nak blogging tu mati sekejap..tak tau lah kenapa..maybe tak sampai seru lagi kot..hahaha..so cuti kali ni banyak benda yang aku tak nak buat dan banyak benda yang aku nak buat.

YANG AKU NAK BUAT
  • makan tido makan tido
  • online puas2
  • lepak rumah je
  • tolong mak abah..haha..cewaahhh
  • cuci gambar banyak2!
  • main puas2 dengan anak sedara aku
YANG AKU TAK NAK BUAT
  • bangun pagi
  • bawak kereta pegi ambik orang
  • sidai baju
  • basuh baju
  • pikir pasal masalah orang..haha

banyak lagi sebenarnya aku nak cerita
  • pasal birthday aku
  • birthday mak aku
  • holidays
  • laptop
nanti2 la eyh..ok guys..see you next time..gtg!


1 comment:

ainulaqma said...

terasa taw part "xnak amik orang".. yela..nnt aku amik kau~~