cHiLL!

29.11.10

-barcelona Vs REAL MADRID!-

first skali..
bagi peminat barcelona
kalau korang x puas hati pasal aku eja barcelona tu
huruf kecik..
minx maaf la bro
aku x minat sgt la barca
hahaha
boleh jalan da!
haha..grau je..aku sokong due2 la
(ayat cover)
hahaha
so
malam nie aku ajak korang sume tgk match yg best giler nie
(gle x best??)
haha
aku harap2 biar la
REAL MADRID YG MENANG
bkn ape
kesian la kat real madrid
kesian la kat aku
dah lame nak tgk real madrid menang

sob3~


tapi walau sape pun menang..
supporter real ngn barca ttap kawan..
hahaha
(ayat backup in case kalah)


papehal..chill suda~

7 comments:

saiazuan said...

hahaha dua2 ada top scorrer skrng.. so memag sengit la.. tp aq rsa masing2 palaysafe mlm nie..

aRuL aSh.. said...

tu la..aku rase mcm tu jugak..

Wan Gerrard said...

hmm playsafe tak best la tengok, boring..
raranyer due2 team akan attack sebab masing2 mahu menang dan dapat tempat teratas..huhuu

Mohamad Uzair Bin Othman said...

madrid la menang..haha...barca kene lepas benteng terakhir madrid dlu..jose mourinho

Fariq said...

da nak start ni,, ozil mesti score,,

aRuL aSh.. said...

hahaha..

hancur la reAL..sob3~

apih el nino said...

Walaupun kena 5-0 aku tetap sokong Real sampai mati. Hala Madrid!