cHiLL!

28.11.10

-maCaMaNe TeMpaT PaRkiNG MaSa DePaN??-






16 comments:

miss miera said...

hahahha...
yg pusing2 uh smart la..hehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

senang skit x yah abiskan minyak round 2 3 kali cr parking kosong

Kaoshi said...

cool story bro..
i have followed you already.. nice blog, keep on writing, but make sure give citation to original source of articles.

;)

good luck!

JΞMS£Ɲ said...

LOL, I like the 4th pic.

very hi-tech. :P

BTW, do visit my blog this december for something new! read on here :

http://snowflakes-88.blogspot.com/2010/11/coming-soon_27.html

thx. :)

Abu said...

rasanya sikit hari lagi kat Malaysia pun ader parking macam nie... dengar kabar angin laa...

Afra Yuri said...

sangat hi-tech!

intan said...

eh parking ni mmg dah ada kat msia..
kat pulau pinang..
dulu masa sy g sana parking keta dia cmni la..
canggih gila..
masa tu tahun 2005 kalau x silap..

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

hahhaaahhaa semart laaaa...by de way ye ke dear kamu dh follow saye?..heheh...i follow u too....my follower id is Feez~Hafizah~cucuatokaji....cube cek ade tak :)

saiazuan said...

klu x silap kt jepun da ada wt mcm ni kan

hans said...

hahahaa
smart ku pic yg berpusing2 tu
nampak cam dalam filem
cool

P/S : Followers Blog Tu Banyak! Komen Beratus - Ratus! Tapi Apa Yang Hebatnya Blog Tu?

Mohamadazhan hjDesa said...

ni kalau bnjir hbis ni.hehe.kna park atas sekali.

athiea said...

da follow:)

bdw, parking yg 1st tu dah ada kat tganu:)

grubby person (^_^) said...

ee mnakodkan la..parking tgi2 gayat seyh! park kat jj yg ckop tgi un gayat ni lgy pulak da tgi na pusing2 luk...ngee~




hoho follow me yaw!!

cik miera said...

supperb..!!!

Nur Misnan said...

salam.. hahaha let say lah kalau tak ada power
tak ke haru tuh....
cancel nak dating. hu3

Hidayah Hanif said...

kalo macam ni..agak2 kene bayo tak parking?ke skali park rm50..keskeskes