cHiLL!

11.2.11

-BiLe SoKoNG PuN SaLaH..TaK SoKoNG PuN SaLaH-

alkisah nya mcm nie
hari tu
aku balik lah kg
kat kelantan
esok nye tuh
kiteorang pegi la Rantau Panjang

then
sampainye kat situ
aku angkat lah jersi 2 3 helai
tau jersi ape?
nie haa..


ye
yang golok je
gua x mampu mcm korang angkat yg ori
ye gua sokong ikhlas
bukan x support baju ori
nie je gua mampu

hahaha
lepas aku beli tuh
aku balik pastu try lah kat rumah
tup2 aku tgh memperagakan baju tu mcm Chanturu
ade plak suara sumbang
"eleh..time menang sokong lah..time kalah..haram..."

eh2!
sedapnye mulut
haha
nie lah melayu
bukan nak support
haram..
cube lah support sket time minat tu baru nak timbul
mcmane nak maju



10 comments:

SyahmiFikri said...

hahaha..

againn.. da same words org cakap kan..

tapiu yg pasti MSIA ttp di hati.. LOL

Zyash said...

Ape nak buat...diorg punye mind set dah mcm 2...gasak la org nak ckp ape yOkk..

Jom Beriadah Menaiki BUGGY RIDE di TAMAN BOTANIKAL MELAKA

ku izzati said...

betul2...ku g class pkai jersi tu pun dorg ckp mcm tu.."pakai jersi ble malaysia menang je"..

aRuL aSh.. said...

haha..kan..mcmane lah nak ramai penyokong kalau org nak sokong kite buat mcm nie..

aQi + GenGkey said...

kui3..
mentaliti yG x pnh berubah dari dlu lg..
ahax..:D

mr.syazwan said...

hahaha

betul la tuh..

tpi SUKA GILER KOT JERSI NI

time piala AFF hbs kot kat ikhlas jersi ni

dahsyat

aRuL aSh.. said...

hahaha..tu lah..puas nak mencari jersi nie..haha
ramai paki yg kuning

akulahGOONER said...

pedulikan kata orang MALAYSIA TANAH TUMPAH DARAH KU ...tapi bila dah sokong neh FAM plak amik kesempatan friendly pun kena bayar tiket dulu bukan setakat free tapi siap bg free gift lagi ..melayu2

Amiey White said...

tak suka bola tapi pape pun sokong malaysia walaupun kalah @ menang . beselah dia dengki x dapat beli baju awak tu :P

mimi said...

iye?haha. ke dorg jeles sbb xde bju tu? tula, lain kali kene belikan utk dorg skali, baru la dorg xbising. hahaha