cHiLL!

5.1.11

-BeLi D90-

assalamualaikum!
lame x dengar cite bai
hahaha
sori2 lama x menaip
agak kekok apabila jari mula menari rancak di keyboard nie
hahaha

entry kali nie
berkaitan dengan wishlist aku pada tahun 2010
tahun 2011 baru dapat
isk.isk.
haha
ok la
at least dapat
dari x dapat lansung

aku mmg dah plan nak angkat d90 nie
tapi
tggu aku balik penang dulu
sbb aku dah survey harga d90 kat malaysia
penang paling murah


so
bile aku nak pegi beli tuh
dan2 la plak d90 tu xde stok
aku dah takut dah
sbb d90 nie mmg hot skrang
sbb d7000 dah kuar

so
cari punye cari
ade la satu kat QB
korang tau x QB tuh apa?
Queensbay lah
haha
kat situ pun just ada satu je stok
tapi
mahal sket lah
but still dalam budget


so
bersempena dengan pembelian d90 nie
aku nak bukak satu lagi blog
yg mana blog tu aku letak gambar2 yg aku rase nak letak
so korang
support2 la eyh
nnt aku bagi link

chow~

7 comments:

Amal Azraai Azuha said...

wah, D90.. okey ahh.. naper tak pilih D7000 tu? kan lebih baik? anywyay, slamat berfotography..!

puterinuraqiliah said...

D90 kat penang brapa??

mr.syazwan said...

sekarang berapa hinggit erk??

aizatjohar said...

ha'a laa..bpe yeah haga d90 dan d7000??

aRuL aSh.. said...

d90 kat penang
paling murah aku pernah jumpa
RM3370 ada 8gb ada bag ada tripod
d7000 kat penang
RM 4400++

~princess~ said...

nice...nty share link k...

areripe said...

selamat menggunakannya!