cHiLL!

20.1.11

-FuTSaL-PoPCoRn-Baju-kFC-

ok2
nak dijadikan cerita
semalam team rumah aku main futsal
kat Safira 
sape2 budak uitm penang tau la kot
yang xtau tu maybe part 1 kot
hahahaha

kisah die macam nie
lepas team aku dah siap main
kiteorang lepak2 lah tepi court

pastu datang la team yang baru nak masuk
hahahaha
dan2 je baju team diorang sama dengan kiteorang
sebijik kot

yang tu aku x kisah lagi
tgh2 aku tengok diorang main
tibe2 datang lah mmber diorang dtg tengok jugak
hahaha
die datang dengan GF dia
tapi yang kelakarnya
kat tangan die
.
.
.
.
.
.
.
.


dan



nasib baik lah x berkelah kat situ
haha

10 comments:

MyRa QuEeN said...

ske tgok pic wedges 2!!my favourite..yummy..lme x ngap!!..huhu

aRuL aSh.. said...

haha
mmg la sedap

Rozuan Ismail said...

awal pagi tadi baru g KFC..makan cheezy wedges..huhu

apisv2 said...

aummm

aRuL aSh.. said...

haha
ramai la plak peminat kfc
haha

rossoneri said...

hahah best apa berkelah kat tepi padang,pastu awek tu jadi cheerleader 'go hubby go' erkkkkk

aQi + GenGkey said...

walawei..
cam nk tgk wayang je..
haha..:D

ayushida said...

akak agak teruja tengok cheezy wedges tu....mcm nak gi beli skrg jugak je... huhuhu...

ada tag ye :

http://ayurashidah.blogspot.com/2011/01/twenty-five-random-dua-puluh-lima-rawak.html

zaty luvlianncezzz said...

berkelah pn ok gak

hehe

NURUL NADIA ROSLAN said...

okay la tu. len kali mintak satu wedges kat dia ek. hahaha