cHiLL!

15.1.11

-ExTeRNaL HaRDisk Aku-

assalamualaikum!
lama betul x update
bukan xde idea
just malas je

kali nie aku nak cite sket
pasal external hardisk yang aku baru beli tadi
nie die


TOSHIBA CANVIO
500 gb
RM 190

aku angkat nie kat pc depot
mula2 ingat nak angkat yang 1tera
tapi
memikirkan external hardisk nie banyak risiko jugak
so 
aku plan daripada aku angkat yang 1 tera punye
baik aku angkat 2 bijik yg 500 gb punye
so
boleh lah aku buat backup
in case external hardisk yang first kena virus

so
kepada sapa2 yang nak beli external hardisk tu
boleh lah usha2 harga kat pc depot

nie link die

10 comments:

mAiZuRa mAiZaN said...

erm,,2 la..rase nak beli hard disk jugak..sbb hard disk lame asyik wat hal je..xboleh detect,,huh~

puterinuraqiliah said...

murah gak ek hard disk tueee..
nak beli satu r

Panglima Arep said...

errr... pc depot tu kt mane ek?
are jb ade tak?

aRuL aSh.. said...

hahaha
telok intan bersepah bai

Myra Ayreen said...

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Chakk Chakk ... laga laga pp dulu .. me datang Menjenguk .. sambil bace bace Entry yang very the buggy and buzz nih .. hehehe ..

hit me back okey dear ..

NotaGedik : tolong belanjekan pun boleh .. hehehe

aQi + GenGkey said...

uiks..
agk murah tu..
ley pnjm 1 x..
ahax...:D

aRuL aSh.. said...

hahaha
asal nak pinjam satu je
pinjam la banyak lagi
hahahaha

Zyash said...

Saya dah TAG kamu dalam ne, Selamat membuat Entry yer..!!
25 RAMDON THING ABOUT ME

kyle said...

yeah! nk g pcdepot gak pas nie!
hehe

athirah said...

cara nk jg hdd sng je... jgn bg org pnjm n byk tgn gne.. hehehhehe...