cHiLL!

23.12.10

-BiLa iDeA daH x De-

fuhhh..
dapat jugak aku updated blog
bagi sape2 yg tag aku tu
nnt2 eyh aku buat

BiLa iDEa DaH xDe

tu tajuk post aku kali nie
sbg seorng blogger
idea yg kreatif
akan menjana post yg berkualiti
hahaha
btl doe
kalau post pasal aku sakit perut ke
aku demam ke
mmg xtau la ape nak cite
post kali nie pun aku xtau nak cite apa
haha

bila idea tuh dtg
barulah dpat tulis post2 yg baru
kali nie aku nak bg idea bg sape yg xde idea nak tulis ape kat blog korang

::isu semasa..(kalau korng jenis berminat ngan isu semasa lah)::
::hidup korang yg cambesh::
::pandangan anda tentang sesuatu::
::membebel..(if korang rase bebelan korang tu best)haha::

ape2 pun
juz jadi diri kita yg sendiri
jgn mula2 je semangat nak blogging
pastu tuh
stop separuh jalan
(haha..cakap orng)




6 comments:

SyahmiFikri said...

perghh.. hebat.. takde point tapi nak update gak kan.. huahuahua

aRuL aSh.. said...

hahaha..
tau xpe

mie said...

perkongsian idea..
bagus2..

NieyaVanilla said...

aku slalu xdek idea bernas weyh...ngarut je lebeyh...haahahha

mira.una said...

haha..xpenah ade idea..rase mcm nk bebel sorg2 baru update blog..haha

Sae said...

Hmmmmm.......tu lah... Ni pon dah tak de idea.... Camne eak???