cHiLL!

9.12.10

-tuKaR WinDowS-


sori lambat update
bkn xnak
tapi
xde idea
so
sambil2 cuti nie
aku pun repair la lappy aku
(mcm pndai)
lappy aku sebelum nie guna windows 7 ultimate
disebabkan aku rase lappy aku mcm dah berat je
aku cube nak format
n
tukar windows 7 pro
ye..aku tau windows 7 ultimate lagi mantap dari pro
tapi
lappy aku..aku punye suka la!
haha
xde la..saje je nak test version lain plak
lepas aku download segala alat yg aku perlukan
aku berjaya format n tukar windows
alhamdulillah~


*so pesanan aku..daripada korang hantar kedai..baik buat sendiri..senang je kot..jimat~*

11 comments:

FaizalSulaiman said...

orang kata win 7 ni ringan siket ek?

aku blom tuka2 lagi weyhhh

ps: thanks follow!

aRuL aSh.. said...

aah..ringan gle kot dari vista

Miss El said...

nak gak try tukar sendiri nt ;)
btw, thanks for follow.

overcastkid said...

nk tuka jgak!

window ice ringan jgak x?

E.d.Y said...

mana nak dapat cd windows pirate?

aRuL aSh.. said...

pegi kat syok.org.
berlambak

xpun gempak.com

blogmassnasyamsul said...

Salam.thanks bg info k.sy pun follow blog awak...thnks tau.a'ah betul tu..baik format sendiri laptop tu kan?tp sib baik gak sy study ICT..klu tak,mmg tak explore pun cara nk install software&hardware..

aRuL aSh.. said...

ooo...
biase la tu
xpe..start slow2 k

husna said...

kalau aku reti nak format sndiri da lame aku buat.ko buat la tutorial cmne nak format.hauahauahhaua

Abang Suara said...

best tak window 7 ni? kalau kt kedai berapa ek?

aRuL aSh.. said...

kalau ori beratus2 jugak