cHiLL!

5.12.10

-BuNDLe iTu BaGuS!-

BUNDLE
mesti korang penah dgr kan
xpenah pegi pun mesti penah dengar
tadi aku baru je singgah bundle
saje cuci mata
duit xde
haha
tapi jgn korang ingt bundle nie
murah
xberkualiti
kotor
salah2~


korang ingt org yang mampu beli baju kat butik mampu beli barang kat bundle
x knpem lagi weyh
barang bundle kadang2 lagi mahal & rare
biasenye kalau aku pegi bundle nie
kene tgk luck
haha
baru jumpa yg berkenan
kadang2 lagi style dari yg baru
ape2 pun jgn la memandang rendah kepada pembeli dan peniaga bundle
kerana

"BUNDLE iTu BAGUS"
BiB

14 comments:

GenGkey said...

memang style kadang barang kt bundle ni..
kwn biase cari sweater kt bundle r..
murah + tahan lame..:D

saiazuan said...

mbr aq ckp rare kot :D

Amiey White said...

Amiey gila budle :D lagi best la...
-,-" alamak saya je ke perempuan selamber layan bundle hahaha

aRuL aSh.. said...

haha
chill suda amiey

rossoneri said...

kakak mmg slalu beli barang2 hiking dia kat bundle...

aRuL aSh.. said...

murah kan!

syrupmasin said...

ohh sekali je gune barang bundle..haha..lepas tuh takot nak gune dah bile org cakap brg bundle barang org dah mati..haha..

eiela said...

artis pun pakai barang bundle kan, apatah lagi manusia biasa. huhu

Latest Entri :
Blogwalking Diganti Dengan Bloglarian

mira.una said...

abg mira pnh bli bju bundle then jmpe 100yen jpn..haha :]

blogger said...

bundle? Murah mmg murah tp geli nk pakai

cik zaza said...

a'ah..ada jugak brg2 bundle yg susah nk dpt kt butik2 biasa...tp kne pndai cari la..

maverick said...

dulu aku jual gak baju kat blog...tapi dah lame stop...skang baru nak start balik...
hidup bundle!!!

miss fatihah said...

xpnah msk bundle.tp ade jgk kwn2 laki yg bgga brg2 bundle drg xde kt org lain :)

zulfikar84 said...

aku suke bundle... bundle pasar malam paling best!haha