cHiLL!

2.12.10

-TaG-

ok
cite die macm nie
aku kne tag ngan gf aku
so
aku buat je la
nnt kene marah plak
hahaha
(gurau je wak)

ulasan mgenai blog yg tag anda

haha
gf aku cakap puji lebih2
so
aku turuti je la
empunya blog namenye biila
atau lebih mesra dipnggil dengan nama pena nye BELLS
haha
kalau korang yang jenis minat picture yg sweet2
boleh lah ke blog beliau
knpem x mnyesal
makan dalam pun ade..=.="
sob3
blog nie amat lah cute mcm tuan die
hoho
(cukup x wak)
ape2 pun singgah la ke blog beliau k..
^^


nama blog dan kenapa letak name tu??

CHiLL SuDa..kenape eyh?
ntah la..maybe dah slalu sebut kot
ye la..ape2 benda yg serabut jadi
nie la ayat yg disebut
xyah pening2
chill suda~
hahaha

url blog anda dan dari mana dtgnye

www.arulash.blogspot.com
hurm..mule2 aku byk gak name2 kreatif
haha
last2 baru sedar
yg aku x kreatif
haha
so
aku letak je la name profile name fb aku
ok?

kaedah penulisan blog anda nie

men tulis je kot
tapi
aku suka tulis dari centre
maksudnye
macam aku tgh tulis nie la
pham?

perasaan bile tgk blog org lain cantik dan blog aku x

chill suda~
haha

bile blog anda nie wujud?

ntah la
x ingt sgt
maybe
050510

sape org pertama yg follow?

xtau
yg aku tau
mestilah la die follower
yg hebat..awesome..mantap..kental dll
haha

tag 5 blogger

10 comments:

Pensel Kontot said...

happy belogging
and selamat menjawab tag...

aRuL aSh.. said...

tq2!
jawab la jugak la eyh
=)

Kepala Manchiss said...

best2...

chilli sedap.... X)

YUL said...

aduyai rugi tak jadi follower pertama, haha, untungnye jd yg pertama tu. ekekekek

aRuL aSh.. said...

hahaha..
xpe2..
jadi follower yg ke brape pun hebat jugak bro
haha

fyna said...

congrats~

husna said...

amboih.tag aku.jawapan aku lebih kurang same je ngan ko.malas ah jawab.muehehe.btw.thanx tag aku. :P

aRuL aSh.. said...

hahaha..
mmg pemalas ko nie
ok2
xde hal
=)

biiLaa beLL's said...

ceyt! ney bukan puji ney wak.
ney mcm ade unsur-unsur perli je ney. hoho. btw, blog saye flavour of life la. not live. aisyh. nak kene rotan nih. -_________-"

aRuL aSh.. said...

hahaha
saye rase dah eja btul da
haha
jap2 saye btlkan