cHiLL!

23.12.10

-BiLa ReSuLt PmR KeLuaR-

hari nie result pmr keluar kan?
hahaha
mesti kecoh kan
kalau2 rumah korang tu ade calon pmr
ada yg exicited time nak pegi ambik result
ada yg takut
ada yg nak pegi ambik sendiri je
xnak mak ayah follow
takut
hahaha
(aku lah tu)

ada apa dengan PMR?



ye
ada yg cakap penting
sbb dengan result tu boleh apply mrsm ke sbp ke
ada cakap x
alah~
pmr je kot
haha

bagi aku result pmr nie x penting pun
so xyah nangis bagi sapa2 yg dapat rendah
n
bg yg dapat tinggi tuh
x yah nak mengada sgt
hahaha

apa yg penting
ialah
apa yang korang jadi time form 4 n form 5
result sepanjang 2 tahun tu lah yg penting sebenarnya
agak2 result pmr boleh dpat jpa x?
mara?
petronas apatah lagi

aku cakap berdasarkan pengalaman
aku sendiri yg rasa
bukan korang yg rasa
haha

so bagi sapa2 yg dapat 8a tuh
tahniah
bg sapa2 yg x dpat tuh
CHiLL SuDa...
hahaha

14 comments:

mira.una said...

ooh dulu2 mmg glabah gile nk amek rsult pmr..laa ny bedebo gile nk amek spm '11 lak..hhaha

mira.una said...
This comment has been removed by the author.
mira.una said...
This comment has been removed by the author.
cikCEPET said...

hohohhh...
a arghhh chill suda...

:))

aRuL aSh.. said...

hahaha
tau xpe

Miss Shizu said...

bagi kiter mungkin biasa sebab dah lepas pmr.tp bagi budak2 yang amek pmr, dorang rase penting sebab masing2 ada yang nk masuk asrama penuh,skolah teknik...apa pon, jgn sbb pmr hancus, kiter nk rasa down..chill suda..ngeee..=))

aRuL aSh.. said...

btl2..
jgn spm hancur suda
haha

rossoneri said...

budak2 xkisah,mak bapak yg kisah..dorang nak anak2 dorang dapat best school kan..

aRuL aSh.. said...

tu lah..
kdang2 kene tanye anak jugak~
haha

amar said...

sokong giler kau!!!

SyahmiFikri said...

setuju sgt2..

pmr is nothing.. after dis.,. no one will ask bout ur PMR..

people tend to ask are u working??

so?? PMR hebat kalu SPM hancus sama jer derr..

aRuL aSh.. said...

btl2
sokong gle ko

MERAH said...

hihi.SPM yg pntg tu.penentu haluan.
tape bjaye skang bkn bmkne trus bjaye slamenye. gagal skrg bkn bmkne gagal selamenye. CHILLLL suda kan.haha :)

Nur said...

biasalah tuh time pmr gelabah cos tuh big exam yang pnah kita lalui..so every big exam is important even sbenarnya PMR mmg x penting pon..SPM tuh yg penting..hahaha

---ayat da mcm hape dah...hahah